Fan Ye willen zwarte internationale top bruiloft Xuanshui thuis trouwen?

09-09-2015 11:45

Ice zus voor allerlei bruidsjurken online vorm die we hebben om een ​​paar keer te aanbidden, en een opsomming van de 's werelds top bruiloft merk, ik weet het niet de bruiloft zal iemand om deze dominante blootgesteld Fan Ye gasmarkt overeenkomen selecteren?

Coonek prachtige bloemen woord schouder kanten bruidsjurkenRoddel verspreidde zich als wildvuur op het netwerk altijd, slechts een paar maanden voor "onze" Fan Ye en Li Chen is blut geweest in oktober zal het huwelijk van de boodschap, dat is op het internet en gebakken zijn, is het duidelijk vrijgegeven huis met gele leider verdiend krantenkoppen houding. Volgens vrienden brak het nieuws, heeft Wallace in november ondertekend in Qingdao, een zeven-sterren hotel van de bruiloft, en er zijn vrienden naar Ice zus is begonnen met het huwelijk te kiezen!

Coonek nieuwe fishtail sexy halter Slim was dun trouwjurkenIce zus voor allerlei bruidsjurken outlet vorm die we hebben om een ​​paar keer te aanbidden, en een opsomming van de 's werelds top bruiloft merk, ik weet het niet de bruiloft zal iemand om deze dominante blootgesteld Fan Ye gasmarkt overeenkomen selecteren?

Pronovias

Uit Spanje, 's werelds eerste huwelijk merk, in de nobele, elegante beroemd door de Britse koningin Elizabeth II, Madonna en andere beroemdheden favoriet, met 158 ​​winkels in 60 landen wereldwijd. Is eigenaar van Valentino en vele andere van 's werelds top-ontwerpers. Pronovias wit dromerige, tijdloos elegante, nobele en romantische en vele andere stijlen om unieke en prachtige trouwjurk strand te creëren, met een gemiddelde prijs van € 600 tussen de 2.000 tot 10.000 euro.

Coonek lange fishtail trailing bruiloft was dun sexy kant diepe V halter bruids jurkenRosa Clara

De bruiloft merk in 1995 werd opgericht in Barcelona. In stof innovatie en kwaliteit cultuur, mode en design zin om de bruiloft veld. Ondertussen, Rosa Clara is gespecialiseerd in het gebruik van nieuwe materialen, het vastleggen van minimalistische mode-stijl bruiloft design, een hoogwaardige kwaliteit trouwjurk te creëren. Rosa Clara premie en mid-range twee productlijnen, heeft ook in samenwerking met Karl Lagerfeld bruiloft serie. Momenteel zijn er 50 winkels in Spanje, Portugal en Mexico hebben twee en drie winkels, in de wereld zijn er meer dan 1.000 verkooppunten.

Coonek Glamoureuze Tulle & Stip Tulle Off-the-shoulder hals taille zeemeermin trouwjurk met afneembare Jacket Trouwjurken 2015 Carolina Herrera

Designer Carolina Herrera hebben zowel Frankrijk en Spanje aristocratische afkomst, het leven en de sociale old-school nostalgie geeft de moderne vrouw unieke temperament. Carolina Herrera bruiloft merk nobele prachtige mix van modern Europa en modern Amerikaans design stijl goedkope bruidsjurk vol spanning en persoonlijkheid, om de CHIC maximaliseren!

Coonek Elegant Tulle V-hals hals taille A-lijn jurk met kralen Kant applicaties Trouwjurken 2015 Lazaro

Lazaro trouwjurken goedkoop ontwerper van de beroemde New York naamgenoot merk. Goed in het gebruik tule, organza garen hoogwaardige materialen aan een adellijke bruiloft serie, de bruiloft in de Europese retro gevoel en romantische elementen te creëren, de algehele met een luxe, esthetische stijl.

Coonek Elegant Organza Bateau Hals natuurlijke taille zeemeermin trouwjurk met kant appliques Trouwjurken 2015 Fan Ye, die gewaden voor de installatie van Lawrence Hsu ontworpen, of dit zal persoonlijk voor haar exclusieve custom meest geschikte bruiloft het?

 

Bekijk meer: coonek.trouwjurken